cykler på nørrebro

Operate som virksomhed

I Operate arbejder vi med samfundsforandringer, og vi ønsker også selv at have et positivt aftryk som virksomhed. Derfor er vores virksomhed opbygget omkring stærke værdier og konkrete tiltag.

Som forandringsbureau er vi først og fremmest optaget af at skabe positive forandringer sammen med vores kunder, igennem ambitiøse og vigtige projekter. Men vi er også altid opmærksomme på at drive vores egen virksomhed ansvarligt og ordentligt. Med vores samfundsengagement forpligter vi os til at holde orden i eget hus og til jævnligt at forholde os aktivt til, hvordan Operate kan engagere sig i samfundet. Vi støtter forskellige projekter gennem donationer og gennem pro bono-arbejde, og derudover arbejder vi løbende med hvordan vi er tilstede i samfundet:

  • Miljøet er et fælles ansvar. Vi vil bidrage til en renere fremtid. Derfor arbejder vi systematisk på at nedbringe vores ressourceforbrug.
  • Vi har et medansvar for medarbejdernes sundhed, og derfor vil vi være med til at skabe rammerne for en god og sund livsstil for vores medarbejdere.
  •  Medarbejderne er Operates vigtigste aktiv. Vi lever af skarpe hjerner og spidse kompetencer. Derfor skal medarbejderne trives.
  • I vores valg af leverandører har vi mulighed for at påvirke udviklingen – fx ved at vælge leverandører, der har holdninger, de omsætter til handlinger.
  • I Operate stiller vi krav til os selv. Derfor har vi retningslinjer for, hvem vi arbejder for, og hvordan vi arbejder for dem.

Donationer og pro bono

Operate har hvert år to CSR-projekter: En donation og pro bono-arbejde. Gennem de seneste år har kollegaerne i fællesskab valgt at støtte organisationen, 100 % til børnene, med en årlig donation.

Vi har tidligere støttet Little Big Help, LivaRehab, Headspace, Gadejuristen, IKS - indvandrer kvindecentret Nørrebro, Værestedet Nørrebronx og Radio Ergo i Nairobi til træning af 18 lokale journalister med henblik på forståelse og rapportering af konflikten ved den kenyansk/somaliske grænse.