Nye kræfter til huset

Velkommen ombord til vores fire nye skarpe kollegaer!

operate mennesker ansættelser 2021

Vi har fornøjelsen af at byde velkommen til vores to nye praktikanter (f.v.) Mathilde og Jeff samt vores nye kommunikationskonsulent Marcus og chefrådgiver Louise. 

Mathilde Juul Jørgensen er startet som praktikant i gruppen Image & relations. Matilde brænder for at udvikle organisationer og har arbejdet med ledelsesrådgivning om strategiske indsatser og etablering af organisatoriske prioriteter igennem sit tidligere arbejde hos et management konsulenthus. Via flere andre jobs har Matilde opnået indsigt i den offentlige sektor, og hun er meget optaget af denne. I sin fritid er det vigtigste at bruge tid med gode mennesker, være aktiv ved at prøve forskellige sportsgrene og endelig, så er hun en af de få, der stadig sværger til flow-tv.

Jeff Zimmert Foged er også startet som praktikant i Agenda & Policy mens han sideløbende er PA for adm. direktør Anders Dybdal. Han har en samfundsbvidenskabelig bachelor fra Roskilde Universitet, hvor han læste kommunikation og politik og administration. På nuværende tidspunkt afslutter han sin kandidat i Politisk Kommunikation og Ledelse på CBS. Hans kernekompetencer befinder sig i krydsfeltet mellem medier, politik og kommunikation. Jeff siger selv, at hvis han var en parfume, ville han dufte af trampoliner, cedertræer og sammenkrøllede post-it-noter.

Marcus Stoltze starter som kommunikationskonsulent i temaet Digital & Activation. Marcus er udannet cand.comm. fra RUC, og brænder for samspillet mellem digital og klassisk kommunikation. Igennem de seneste fem år har Marcus beskæftiget sig med digital interessevaretagelse i den politiske verden, først hos CEPOS og Justitia som student, og sidenhen hos Liberal Alliance, hvor Marcus havde det primære ansvar for partiets sociale medier, indholdsproduktion, annoncering og kampagner.

Louise Stenstrup er startet som chefrådgiver i Agenda & Policy. Hun har lang erfaring med politik, kommunikation, presse og strategi fra både centraladministrationen, tænketanke og interesseorganisationer. Louise har været med til at starte organisationer som Justitia og Dansk Teater op fra bunden og kommer senest fra en stilling som direktør i brancheorganisationen Dansk Teater. Louises spidskompetencer er inden for strategiudvikling, interessevaretagelse, strategisk kommunikation og presse. Louise er uddannet antropolog på Københavns Universitet og har yderligere en diplom i strategisk kommunikation.

Vi glæder os til at lære jer at kende!

Vil du vide mere om at være praktikant hos Operate? Læs her