Child

Breakfast Academy Vilde problemer og systemisk forandring

Vær med når vi dykker ned i konkrete metoder, præsenterer modeller og giver perspektiver på, hvordan systemisk forandring kan sætte nye dagsordener.

Information

Sted
Jesper Brochmands Gade 10, Nørrebro
Tidspunkt
13. marts fra 08.00 - 10.00
Breakfast Academy
13. marts 2024

Det seneste år har de vilde og stædige problemer taget dagsordenen. Om vi taler klima, kriminalitet, sårbare familier eller noget helt fjerde, virker den gamle værktøjskasse ikke længere. Vi skal et spadestik dybere i forståelsen af, hvorfor problemerne i dag er vilde og stædige, og hvordan de kan tilgås metodisk med systemisk forandring.

Anders Dybdal, CEO i Operate giver en grundig intro til systemisk tænkning som begreb og tilgang til at løse samfundets vilde og stædige problemer.

Vilde problemer eksisterer inden for alle sektorer og fagligheder. På dette Breakfast Academy vil du møde eksempler fra både den sociale og grønne verden.

  • Lisbeth Jessen gæster scenen med et vidnesbyrd fra den sociale sektor. Lisbeth vil fortælle om det systemiske forandringsprogram
    ’En barndom uden vold i Familien’ iværksat af Ole Kirks Fond.
     
  • Morten Westergaard, forperson i Energifællesskaber Danmark og Stephan C. Krabsen, næstforperson i Energifællesskaber Danmark, vil berige os med deres erfaringer med at bruge systemisk forandring til at skabe lokale energifællesskaber, der ud fra en bottom up tilgang fremmer den grønne energi lokalt og nationalt.  

Der er mulighed for at stille spørgsmål, og så stiller vi som altid kaffe og croissanter frem.

Tilmeldingsformular