Operate huset

Breakfast Academy Hvordan kommunikerer du på tværs af medier?

Vær med, når vi sætter vi spot på, hvordan digitalt skal tænkes anno 2024, og zoomer ind på værktøjsdelen i kommunikationen, når hver enkelt klassisk disciplin enten tager afsæt i digitale og sociale medier og AI, eller bliver understøttet af det digitale.

Information

Sted
Jesper Brochmands Gade 10, Nørrebro
Tidspunkt
11. april fra 08:00-09:30
Breakfast Academy
11. april 2024

Hos Operate tror vi på, at digitalt har flere perspektiver: digitalt som paradigme, når digitalt omstyrter strukturer, ændrer menneskets væren, opløser grænser for rum og tid, digitalt som del af selve forandringen, når samfundsaktører finder nye løsninger på store problemer i det digitale, og digitalt når kommunikation på digitale og sociale medier bliver værktøjer, og analoge og digitale greb skal forenes, og når det digitale virker i sig selv, eller det bliver hybridt. 

På Breakfast Academy den 11. april 2024 sætter vi spot på alle aspekterne, men zoomer ind på værktøjsdelen i kommunikationen, når hver enkelt klassisk disciplin enten tager afsæt i digitale og sociale medier og AI, eller bliver understøttet af det digitale. Vi har inviteret tre aktører, der i deres arbejde med vigtige samfundsforandringer hver især formår at tænke anderledes og hybridt omkring deres kommunikation, når de laver pressearbejde, når de arbejder med public affairs, og når de arbejder med relationel kommunikation i salg, markedsføring og medlemshvervning. Aktørerne bliver offentliggjort her på siden frem mod 11. april.

Benjamin Rud Elberth, Digital direktør i Operate giver en grundig intro til aspekterne af det digitale, og derefter går vi i interviewsessions med de tre aktører. Undervejs kaster vi små opgaver ud til dig som er deltager, og giver dig smagsprøver på, hvordan klassiske discipliner kan tænkes hybridt med de værktøjer vi bruger. Vær parat til at bringe dine egne erfaringer i spil, når vi løser opgaver på tværs af medier sammen. Og så stiller vi som altid kaffe og croissanter frem.

BEMÆRK: Vi sætter tilmeldt nummer tre fra samme organisation på venteliste, så der kan være plads til så mange som muligt. Ved mere end 100 tilmeldte sætter vi de næste 25 på venteliste og lukker tilmelding ved 125 tilmeldte. Vi giver besked til ventelisten senest tre dage før arrangementet.

Tilmeldingsformular
Nyhedsbrevet udsendes pr. mail seks gange årligt. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart. Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, skal dette ske via linket nederst i nyhedsbrevet.

Operate registrerer ovenstående oplysninger og bruger dem til at kontakte dig om arrangementet, fx slides fra oplægsholderen. Vi bruger desuden oplysningerne til at evaluere og lave statistik på vores arrangementer. Oplysningerne videregives ikke. Du kan også henvende dig til dataansvalig@operate.dk for at blive slettet eller få mere information om vores persondatapolitik.