Mindset og adfærd

Vi søger en rådgiver, der kan skabe forandringer gennem kampagner

Hos Operate søger vi en rådgiver, der kan bringe kampagneerfaring ind i hjertet af vores forandringsprojekter. En rådgiver, der kan skabe forandringer ved at flytte et rodfæstet mindset eller en stædig adfærd.

Om dig

Du er solidt forankret i kommunikationsfaget, og en dygtig håndværker – både når det gælder den gode strategi og den effektfulde eksekvering. Din styrke ligger i din evne til at arbejde på tværs af indsigt, strategi, kreativitet og aktivering som en slags dirigent, der ved, hvornår en kampagne rammer rigtigt. Lige der, hvor den vækker de rette følelser og motiverer os til at handle anderledes eller se tingene med andre briller. Det kan du, fordi du drager nytte af din erfaring fra et utal af kampagner, der har skabt meningsfulde forandringer. 

Foruden en stærk kampagnefaglighed, har du også en projektleder gemt i maven. Du kan drive kampagnearbejde med blik for det gode, tværfaglige samarbejde. Du ved nemlig, at svære problemer ikke løses med velkendte virkemidler – og at innovative løsninger kræver inddragelse af flere perspektiver.

Du tror - ligesom os - på, at resultater skal måles på andet end likes og reach. Succes for os er reelle forandringer på svære problemer. Hvad enten det handler om at øge danskernes tryghed, styrke bæredygtige forbrugsmønstre eller forme vores værdisætning af velfærdssamfundets helte. Vi jager forandring – ikke priser og statuetter – og vi leder efter en, der vil jage med os. 

Derudover forestiller vi os, at du ….

  • Har 3-6 års erfaring fra en lignende stilling, fx som projektleder, kampagnerådgiver eller strategisk planner. 
  • Har erfaring fra projektledelse af kampagner med blik for tværfagligt samarbejde. 
  • Har haft ansvaret for projekter til +1 mio. kr.
  • Har gode præsentationsevner – skriftligt og mundtligt.
  • Har masser af empati og energi.
  • Er ambitiøs, inspirerende, effektiv og dejlig at arbejde sammen med.

Dine opgaver

  • Projektledelse af husets kampagneprojekter for virksomheder, fonde, myndigheder og organisationer.
  • Definering og formulering af kampagnestrategier.
  • Eksekvering af dele af kampagnearbejdet med udgangspunkt i dine faglige styrker – hvad enten det er med et ben i indsigt, aktivering eller noget tredje. 
  • Løbende rådgivning af vores kunder – og særligt dem, som du er projektleder for.
  • Facilitering af workshops med kollegaer såvel som kunder.

Om Operate

Du bliver en del af et bureau, hvor vi brænder for at gøre en forskel. Vi interesserer os for samfundet, og det præger også snakken over frokostbuffeten.

Med over 60 engagerede kolleger i huset, får du sparring og samarbejde med specialister i alt fra analyse og digital udvikling til adfærd og sociale medier. Sammen bearbejder, former og løfter vi vigtige budskaber for vores kunder, så de kan bryde igennem lydmuren og skabe forandringen. 
Vi gør en dyd ud af at levere den forskel, kunderne har brug for – helt fra strategi til eksekvering. For når alt kommer til alt, handler det om, at tingene skal føres ud i livet. Det er derfor, vi hedder Operate.

I Operate har vi mange spændende kunder, og for tiden løser vi bl.a. forandrings- og partnerskabsprojekter for Miljøstyrelsen, Danmarks Lærerforening, Udenrigsministeriet, BevicaFonden og Dansk Kyst og Naturturisme.

Til daglig vil du blive tilknyttet vores team ’Mindset & Adfærd’, hvor du vil sidde sammen med andre forandringsrådgivere såvel som vores kreative folk . Men som den sande forandringsrådgiver og projektleder du er, kommer du til at arbejde på tværs af huset og sammen med mange forskellige fagligheder. 

Kort sagt tilbyder vi

  • En ambitiøs arbejdsplads med fokus på reel forandring
  • 60 kloge og sjove kolleger
  • Spændende kunder og masser af faglige udfordringer
  • Sociale og faglige arrangementer

Løn efter kvalifikationer og erfaring.                                                                                                            

Ansøg nu!

Send os din ansøgning med CV til job@operate.dk hurtigst muligt.

Navngiv mailen ’Rådgiver til Mindset & adfærd’

Vi holder samtaler løbende i uge 7 og 8.
Hvis du ikke har hørt fra os inden 1. marts, er vi gået videre med andre kandidater.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pernille Bille på mail pbi@operate.dk eller telefon 26273077. Tager hun ikke telefonen, foretrækker hun en sms frem for en telefonsvarebesked.