Nyt år. Ny strategi. Nyt pay off.

Vi er vanvittigt stolte af, hvad vi har opnået de sidste tre år, men kunder og samfund kalder på nye tilgange.

Operate huset

Derfor har vi i Operate skabt en ny forretningsstrategi for 2021-2023, der vil styrke spidskompetencerne i at skabe forandring gennem kommunikation, teknologi og indsigt i mennesker.

Som led i den nye strategi vil vi fremover kalde os for et forandringsbureau.
Operate blev etableret i 2002 som kommunikationsbureau og udviklede sig siden som digitalt bureau og senest som adfærdsbureau. I dag kalder vi os et forandringsbureau, da vi har som mål at skabe forandringer – små revolutioner - for kunder og samfund. Derfor har vi også fået nyt pay off: Tiny Revolutions.

Små revolutioner med stor impact 
Det sidste år har vi været med til at skabe mærkbare forandringer sammen med ambitiøse kunder hos både fonde, organisationer, virksomheder og myndigheder. Vi er bl.a. stolte af at have bidraget til:


Styrkede kompetencer fra årets start
Vi er kommet godt fra start i 2021, og vi føler os overbevist om, at vi kan sætte et endnu større aftryk i det kommende år. For at kunne arbejde mere helhedsorienteret og eksperimenterende med forandringer vil vi bl.a. investere i:

  • Nye indsigts- og forandringskoncepter
  • Stærkere data setup med flere specialister
  • Løft af kreative kompetencer
     

Udvikling og udvidelse
Med en ny strategi og mange nye projekter følger også en række strategiske ansættelser. Både nu og senere på året. Udover at det er lykkedes at fastholde dygtige rådgivere og specialister i 2020, starter vi året ud med ansættelsen af otte nye medarbejdere. Bl.a. ny art director, chefrådgiver og dataspecialist. Alle er ansættelser, som understøtter strategien og gør os endnu stærkere på data og kreative kompetencer.


Flere populære masterclasses om forandring
Vi vil gerne dele af vores viden og erfaringer med vores dygtige kunder og partnere, derfor holder vi igen i år en række masterclasses i samarbejde med Altinget og Mandag morgen. I foråret/efteråret 2021 afholdes følgende:

Samlet set vil vores kunder og samarbejdspartnere møde et endnu dygtigere Operate-hus, som både i vores arbejde og fortælling vil have øget fokus på at skabe vigtige forandringer for vores kunder og i samfundet. Vi glæder os!

Publikation
Adm. direktør, Anders Dybdal og seniorrådgiver, Kristoffer Milling, har udgivet publikation: Forandringskræfter - Model til at forstå og forløse store forandringer.