Indsigtsbaseret rådgivning med Camilla Guldberg som ny direktør

Camilla Guldberg er blevet ansat som direktør med særligt ansvar for indsigt og data.

Camilla Guldberg profil

Med ansættelsen vil vi i endnu højere grad tilbyde kunderne dyb indsigt som afsæt for forandring. Succesfulde forandringer forudsætter dyb indsigt i menneskers adfærd og behov. Derfor styrker forandringsbureauet Operate nu den indsigtsbaserede rådgivning med ansættelsen af Camilla Guldberg.

Camilla kommer fra en stilling som partner og særlig rådgiver i den finansielle sektor i konsulenthuset Wilke. Hun er desuden tidligere CEO og partner i konsulenthuset Tranberg + Partners.

- The business of business er som bekendt ikke længere kun business. Operate og jeg deler troen på, at samfundsledere og forretningsledere kan skabe forandringer, der er til gavn for både mennesker, forretning og samfund. Det kræver, at man som forandringsleder aktiverer sin empati for de mennesker forandringen berører, arbejder struktureret med at forstå deres adfærd og behov, og har et bredt perspektiv på løsninger.

At understøtte vores kunder i den proces ser jeg som min vigtigste opgave, og derfor er det afgørende, at være en del af et rådgiverteam med både dyb og bred forandringsfaglighed. Lige der er Operate i min optik førende i Danmark, fortæller Camilla Guldberg.

Camilla har mange års erfaring med rådgivning baseret på menneskers behov og adfærd. Hun rådgiver især om ESG, innovation, strategi og positionering indenfor bank, forsikring og pension.

- Med Camilla i huset får vi en stærk rådgiver, der er vant til at drive og forløse forandring gennem dyb indsigt i mennesker. Der er brug for netop de kompetencer, når vi i forandringsbureauet skal løse nogle af de store udfordringer, som vores kunder og samfund slås med, fortæller adm. direktør Anders Dybdal.

Camilla Guldberg er oprindeligt uddannet i antropologi, og bliver en del af et tværfagligt team af kollegaer med baggrund fra bl.a. adfærdsforskning, statskundskab, innovation, filosofi, økonomi og kognitiv semiotik.