chatgpt

Breakfast Academy Hvad skal du være opmærksom på om AI i 2024?

Vær med, når vi dykker ned i, hvad man som organisation, myndighed eller virksomhed skal være opmærksom på i forhold til udviklingen af kunstig intelligens i 2024.

Information

Sted
Jesper Brochmands Gade 10, Nørrebro
Tidspunkt
26. marts fra 08:00-10:00
Breakfast Academy
26. marts 2024

AI er på alles læber og udråbes både som løsningen på komplekse problemer og startskuddet til dommedag. Vær med, når vi tager temperaturen på udviklingen i AI, analyserer Danmarks position og drøfter, hvad man som organisation, myndighed eller virksomhed skal være særligt opmærksom på i 2024.  

Hvordan er Danmarks forudsætninger for at udnytte den styrkeposition, vi har, som et af verdens mest digitaliserede lande? Hvilke debatter skal man som organisation forberede sig på? Hvordan kan organisationer udnytte mulighedsrummet, før det er for sent? Og hvordan skal man forberede sig på kritik og diskussioner? De spørgsmål zoomer vi ind på til Breakfast Academy om AI i 2024. 

Mere information følger. 

Tilmeldingsformular
Nyhedsbrevet udsendes pr. mail seks gange årligt. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart. Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet, skal dette ske via linket nederst i nyhedsbrevet.

Operate registrerer ovenstående oplysninger og bruger dem til at kontakte dig om arrangementet, fx slides fra oplægsholderen. Vi bruger desuden oplysningerne til at evaluere og lave statistik på vores arrangementer. Oplysningerne videregives ikke. Du kan også henvende dig til dataansvalig@operate.dk for at blive slettet eller få mere information om vores persondatapolitik.